vineri, 9 ianuarie 2015

Paste Japoneze

Paste Japoneze!

Ingrediente:

  • 150 gr paste
  • 200 gr piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 fire de praz
  • Condimente: chili, usturoi( praf), ghimbir (ras sau macinat),coriandru,piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele. Cand sunt gata se pun intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.
Intr-o tigaie adanca, se pune ulei, si se prajeste carnea de pui taiata fasii.
Se rade morcovul.Prazul se spala si se taie rondele.
Cand carnea e gata( cand a capatat o culoare usor rumena), se adauga in tigaie legumele mentionate mai sus.
Se amesteca continuu pana cand legumele sunt fierte.

Intr-un vas rasturnam pastele, si compozitia de carne cu legume.Se amesteca si se condimenteaza cu piper, usturoi( praf), sare, chili, coriandru si otional ghimbir ( macinat sau ras pe razatoarea mica).

Pofta Buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu