Danish Pancakes!
( reteta pentru 10 bucati)
Ingrediente:
- 2 banane
- 3 oua
- putin ulei de cocos( se pot prepara si cu ulei de floarea soarelui)
- 1/2 plic de zahar vanilat
Mod de preparare:
Se pun in blender ouale batute si bananele si se mixeaza pana cand devine o compozitie omogena.
Se adauga zaharul vanilat.
Separat se unge tigaia cu putin ulei de cocos, si apoi cu ajutorul unui polonic mic turnam in mijloc un rotund.
Cand consideram ca aluatul este suficient de rumenit pe o parte, il intoarcem.
Important:
- pentru ca acest aluat are o textura mai pufoasa, este nevoie sa folositi doua palete de bucatarie atunci cand il intoarceti de pe o parte pe alta.Cu ajutorul ambelor maini, ridicati, si apoi intoarceti pe cealalta parte pentru coacere
- focul trebuie sa fie mic
- ungem tigaia cu putin ulei, inainte de fiecare coacere.
Aceste mini-clatite se pot servi cu iaurt si cereale, dulceata, sau fructe.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu