luni, 22 ianuarie 2018

Turtite cu telemea

                                         Turtite cu telemea 


Ingrediente pentru 8 turte sau 10 turtite :)

  • 500 gr faina 
  • 300 gr branza telemea 
  • 450 gr iaurt 
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lg-ta sare
Mod de preparare: 

Se amesteca faina + sarea + praful de copt apoi se adauga telemeaua rasa ( sau zdrobita intr-un bol de sticla cu ajutorul unei furculite).
Se toarna iaurtul deasupra si se framanta bine aluatul dupa care lasam 10-15 min. la odihnit.
Se imparte aluatul in doua parti egale si apoi din fiecare formam cate 4 bile.
Le intindem ca si turtite, si la prajim in tigaie in ulei incins, si pe o parte si pe alta, pana capata o culoare rumena, frumoasa.


Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu