Pate de ficat
Ingrediente:
- o bucata mica de telina
- 1 morcov
- o ceapa
- 1 pastarnac
- 1 lg-ta vegeta
- 1 pachet unt
- 300 gr ficatei de curcan/ pui
Mod de preparare:
Se curata legumele si se pun la fiert.
In alta craticioara separat, se pun la fiert bucatelele de ficat. In timp ce fierb se va aduna o spuma deasupra pe care o vom aduna. Cand nu mai iese nici o spuma, luam cratita de pe foc si intr-o sita spalam bucatelele de ficat la jet de apa si le adaugam peste legumele care fierb deja separat.
Cand toate ingredientele sunt fierte, scurgem apa si blendam foarte bine pana obtinem o textura cremoasa. Cand compozitia de pate s-a racit, adaugam untul peste si mixam inca odata totul impreuna.
Pate-ul este gata de servire!
Pofta Buna!

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu