luni, 22 ianuarie 2018

Turta Dulce

                                          Turta Dulce 


Ingrediente:

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 lg-ta de amoniac 
  • 1 lg-ta de bicarbonat
  • 1 lg-ta de cuisoare macinate
  • 1 lg-ta scortisoara
  • 1 kg faina

Mod de preparare: 

Primele 4 ingrediente se amesteca. Se adauga apoi lapte caldut, amoniac, bicarbonat, aromele si la urma faina. Se face o coca potrivita, se framanta, se intinde foaie si se taie cu formele. Se coc pe hartie de copt si cand sunt reci se ung cu glazura.

Glazura: 

2 albusuri de ou mixate pana cand se spumeaza. Adaugam 200 gr zahar si mixam in continuare pana obtinem textura unei glazuri.

PS: pentru DECOR, eu am folosit si creioane de glazura colorata de la Dr. Oetker! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu