luni, 22 ianuarie 2018

Drob vegetarian

                                     Drob vegetarian 

Ingrediente (pentru o tava de chec/cozonac):

  • 4 cepe mijlocii taiate marunt
  • 3 oua
  • 1/2 pahar ulei
  • 3 linguri bulion de rosii
  • 3 linguri de gris
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri cu varf de nuca macinata / sau soia boabe, fiarta 
  • 2 linguri de pesmet
  • cimbru
  • oregano
  • 2 linguri de vegeta in loc de sare
  • orez fiert in apa cu sare
  • 3 oua fierte
Nota! Ceapa o putem cali in prealabil sau o adaugam pur si simplu cruda. Eu personal am pus in compozitie ceapa cruda.

Dupa ce am amestecat toate ingredientele drob-ului, vom aseza jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt, apoi vom aseza cele trei oua intregi pe lungime si peste vom adauga restul de compozitie.
Drobul se va coace frumos la cuptor pentru 40 Minute la temperatura de 180 grade.

Din cand in cand testam sa vedem daca s-a inchegat. Cand marginile s-au desprins usor, iar deasupra este frumos rumenit, il scoatem si ne bucuram de rezultat! :)))

Pofta Buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu