vineri, 15 mai 2015

Salmon Pasta

                                      Salmon Pasta!

Ingrediente:

  • 100 gr somon file afumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 200 gr paste
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc
  • oregano
  • putina vegeta
  • optional se poate adauga si mozzarella 

Mod de preparare:

Se fierb pastele si apoi se pun intr-o strecuratoare.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se pun intr-o cratita mica, pe foc. Adaugam peste 2,3 linguri de ulei de masline, boia, piper si sare. Cand rosiile capata o textura moale,coapta, atunci adaugam busuiocul, oregano si putina vegeta, dupa gust. Sosul astfel preparat il dam la racit.
Intr-un bol de salata, taiem maslinele in rondele, si somonul ( rulam felia de somon si o taiem bucati).
 Cand s-a racit sosul de rosii cherry il adaugam peste, adaugam pastele si amestecam bine toate ingredientele.

Indicatie! Salata se poate servi la temperatura camerei, sau rece de la frigider .(Daca vreti sa o incalziti, somonul ar putea sa isi schimbe gustul si se va pierde din prospetimea celorlalte ingrediente).


                                                    Pofta Buna!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu