Cereal Biscuits !
Ingrediente:
- 200 gr miez de floarea soarelui
- 100 gr alune/ miez de nuca
- 100 gr susan
- 100 gr stafide
- 1 cana fulgi de ovaz
- 2 lg faina
- 100 gr nuca de cocos
- 100 gr fulgi de migdale
- 5 albusuri de ou
- zahar ( dupa gust)
Mod de preparare:
Se amesteca toate cerealele intr-un bol.
Intr-un bol separat se mixeaza albusurile de ou, pana ce compozitia devine solida. Apoi se adauga zahar, rand pe rand cate lingura ( veti adauga cate linguri doriti, in functie de cum preferati sa fie fursecurile: mai dulci sau potrivite ca si gust).
Spuma obtinuta din albusuri se toarna peste cereale si se amesteca.
Cu ajutorul unei linguri formati fursecuri si le asezati intr-o tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.
Se introduc in cuptor pentru aprox.10-15 min, la 180 de grade.
Cand s-au rumenit frumos, fursecurile sunt coapte si sunt gata pentru a fi servite.



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu