Rulada tricolora
Ingrediente ( pt o tava de cuptor)
- 6 oua
- 6 lg ulei
- 3 lg smantana
- 1 si 1/2 lingurita praf de copt
- 6 lg faina
- 300 gr crema de branza cu verdeata
Mod de preparare
1. Se opareste si se da in blender 1 lingura cu varf spanac -bolul nr .1
2. Se pune 1 lingura cu varf de pasta de ardei sau ardei copti rosii sau bulion - bolul nr.2
3. Se bat spuma albusurile, se pun galbenusurile, uleiul, smantana, praful de copt si faina in ploaie - bolul nr.3
Se imparte compozitia in mod egal in cele trei boluri.
Se intinde pe foaie de copt in straturi aproximativ egale pe lungimea tavii si se coace la 180 grade, 8-10 minute.
Cand e gata, se scoate din cuptor si se ruleaza calda cu hartia de copt.
Cand s-a racit, se desprinde de pe hartia de copt, se unge cu crema de branza cu verdeata si se ruleaza strans.
Se impacheteaza in hartie de copt sau folie de aluminiu si se pune la frigider.




Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu