Baguette Roulade !
Ingrediente:
- 1 bagheta proaspata
- 1 cutie crema de branza cu verdeata
- 1 cutie crema de branza cu ciuperci
- ceapa verde
- cateva suvite de ardei rosu si ardei verde
- putin marar
- patrunjel verde
- cimbru
- sare
- boia de ardei dulce
- 3,4 linguri de ulei de rapita
Mod de preparare:
Se taie capetele baghetei.Cu ajutorul unui cutit cu lama lunga si subtire, scoatem afara tot miezul, pana cand arata ca un binoclu...:)))
Miezul ramas il faramitam si il punem intr-un bol.Peste el adaugam cele doua cutii de crema de branza ( cu verdeata si cu ciuperci), ceapa verde tocata marunt,ardeiul rosu si verde taiat mic, uleiul si condimentele.
Cu ajutorul unui mixer, amestecam pret de cateva minute ingredientele ana cand compozitia se uniformizeaza si capata o textura cremoasa.( Daca vi se pare prea groasa compozitia, atunci completati cu putina apa si continuati sa mixati, pana ajungeti la rezultatul dorit).
Cand crema este gata, umplem baghetele.Cum? aveti nevoie de o lingurita cu coada lunga ( lingurita pentru ceai), cu ajutorul ei veti reusi sa umpleti bagheta cu crema la refuz, pana cand sitit sigur ca nu mai incape.
La sfarsit se inveleste in folie alimentara si se pbaga la frigider pentru minim 1,5 h.
Se scoate apoi bagheta din frigider si se taie in felii de rulada.



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu