vineri, 7 august 2015

Biscuit Cake

                                        Biscuit Cake 

Ingrediente: 

  • 400 gr biscuiti 
  • 1 cutie mascarpone 
  • 300 gr zmeura 
  • 1 cutie mica de frisca 
  • a cana de lapte (eu am folosit lapte de soia )
  • 2 lingurite de miere 
  • cateva linguri de zahar brun
  • radem coaja de la o portocala
  • o cutie de rulouri de napolitane, imbracate pe jumatate in ciocolata 

Mod de preparare:

Batem frisca impreuna cu 3 linguri de zahar brun. Apoi o amestecam impreuna cu crema de mascarpone si cu zmeura ( pe care am zdrobit-o si am amestecat-o cu coaja de portocale).Daca preferati crema mai dulce, puteti sa suplimentati cantitatea de zahar.
Intr-un bol, punem laptele si il indulcim cu doua lingurite de miere in care vom insiropa primul strat de biscuiti.
Asezam in vas un strat de biscuiti un strat de crema...si tot asa pana va ajunge la inaltimea dorita.
Ultimul strat va fi de crema si il vom orna cu rulouri de napolitana , afine si zmeura.

                                                                        Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu